Известие

Collapse
No announcement yet.

ВЪПРОСЧЕ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ВЪПРОСЧЕ

Здравейте карам Алфа 159 от около година, много съм доволен от колата. Скоро бяха ударили колата докато беше паркирана, багажника беше малко изкривена.
    След поправка и боядисване почна да ми свети на дисплея, че багажника е отворен. Всичко си работи, отваря се от дистанционното, от копчето на тавана, осветлението изгасва отзад, но въпреки всичко си показва отворен багажник. Моля за съвети и благодаря предварително.

Първоначално публикувано от Sunay87 Покажи съобщение
    Здравейте карам Алфа 159 от около година, много съм доволен от колата. Скоро бяха ударили колата докато беше паркирана, багажника беше малко изкривена.
    След поправка и боядисване почна да ми свети на дисплея, че багажника е отворен. Всичко си работи, отваря се от дистанционното, от копчето на тавана, осветлението изгасва отзад, но въпреки всичко си показва отворен багажник. Моля за съвети и благодаря предварително.
    И аз имам същия проблем , може ли някой да помогне.
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD 150hp
    Alfa Romeo 159 2,4 JTDm 200 hp

Comment

За багажника свети от ключето в бравата на капака.
      Всъщност са две ключета - нещо като на степени.
      Отваря се бравата и се вижда какво е положението. Може да се смени, може и да се елиминира.
      Ако едното е здраво, може другото да се елиминира и пак ще си има коректна индикация.
      Две са за да може да не святка рано лампата.
      Първото ключе индикира само на таблото, второто пали лампата и също индикира на таблото.
      Обикновено се чупи първата степен, защото тя е по натоварена. Има едно малко рамо, което го натиска бравата за да загаси индикацията - то се чупи.
      Last edited by Yavor; d.m.y г., 10:01.
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Working...
      X